play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

1,2 milliárd forintos beruházással fejlesztik a tv-torony környezetét

today2023.02.24. 17

Background
share close

Még idén megvalósulhat a pécsi tv-torony környezetének fejlesztése egy önrészt nem igénylő, 1,2 milliárd forintos európai uniós pályázatnak köszönhetően. A beruházással kapcsolatos támogatási szerződés megkötéséről a közgyűlés döntött – írja az MTI.

A város felett magasodó 535 méteres hegy, a Misina csúcsán lévő TV torony leromlott állapotban lévő környezetében a tervek szerint az egykori Misina Étterem felújításával háromszintes épület jön létre öltözőkkel, vizesblokkokkal, sporteszközkölcsönzővel, kávézóval, kilátóterasszal, „lombkorona-stéggel”, a terepszinten pedig helyet kap egy felnőtteknek szóló kültéri edzőrész, játszótér.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Previous post

Hírek

Tizenkét új zenemű, köztük Andrew Lloyd Webber szerzeménye csendül fel III. Károly király koronázási ünnepségén

A brit uralkodót május 6-án, szombaton koronázzák meg a londoni Westminster-apátságban – olvasható az MTI közleményében. A London közepén, a parlamenttel szemközt emelkedő apátság több mint 900 éve az angol-brit uralkodók hagyományos koronázótemploma. Az udvar tájékoztatása szerint III. Károly király személyesen adott megbízást a koronázási ceremóniáján felhangzó tizenkét zenemű megírására, és ő alakította ki az esemény zenei programját. A Buckingham-palota szóvivője elmondta: az ünnepi alkalomra komponált alkotások között hat zenekari […]

today2023.02.24. 9

Post comments (0)

Leave a reply


0%