play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Már készül a Pécsi Tudományegyetem második receptkönyve

today2023.02.16. 6

Background
share close

A 2019-ben kiadott első receptkönyv 50 különböző nemzet ételeit tartalmazta. Ráadásul az ételeken és a történeteken keresztül megismerhettünk ifjú hallgatókat, akiknek az útja Pécsre vezetett.

Ez a  gasztronómiai utazás pedig folytatódik – írja a Bama.hu, hiszen már előkészületben van a receptkönyv második kötete. A Nemzetközi Igazgatóság igazgatója, Tarrósy István professzor elárulta, hogy 50 ételből már 35-öt megfőztek és megfotóztak. Annyi a különbség a két könyv között, hogy míg az első főételeket tartalmazott, a másik salátákat, leveseket és desszerteket fog. A két kötet így tökéletesen ki fogja egészíteni egymást, harmonizálni fognak egymással. A kötet végén ezúttal is lesz borajánló, de most a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének kínálatából válogatnak be minőségi nedűket.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Új vetélkedőbe toboroz játékosokat az RTL

Az egyik népszerű vetélkedő, a Tippelj és vidd el! Magyarországra is megérkezik az RTL műsorán – írja a media1.hu. A formátum eredeti változata, a The Price is Right gyökerei 1956-ig nyúlnak vissza, a formátum jelenlegi verziója 1972-ben debütált az Egyesült Államokban. Az elmúlt 51 évben a vetélkedő Ausztráliától az Egyesült Királyságon át Vietnámig több tucat országban futott, vagy fut jelenleg is nagy sikerrel, de Magyarországra mindeddig még nem jutott el. […]

today2023.02.16. 58


0%