play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Végeztek a felújítással, újra várja az úszni vágyókat az ANK uszoda

today2023.02.09. 22

Background
share close

Mint a Pécsi Önkormányzat sajtóközleményében emlékeztetnek, az ANK 25 méteres medencével rendelkező uszodája tavaly októberben zárt be, akkor kezdődtek a létesítmény felújítási munkálatai.

Ezek keretében csővezetékeket cseréltek ki a szakemberek, a medencét pedig egy speciális fóliával burkolták be, ami meggátolja a vízszivárgást az épület alsó szintjén. Elvégezték a falak tisztasági festését és dekorálását, lefestették a padokat, a fali vitrineket, emellett teljesen megújult az uszoda két zuhanyzója is.

Megtörtént a medence felöltése, miután a Baranya Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai is mindent rendben találtak, a Dr. Anatolij Petrov Uszoda február 6-tól újra fogadja az úszókat – írja a pécsma.hu.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A 6-os számú főút egy pécsi szakaszának megreformálásán dolgoznak

Helyszíni bejárást tartott Ágoston Andrea, önkormányzati képviselő Böröcz Károly alezredessel 6-os sz. főút Makay István úti szakaszánál. Ágoston Andrea azt írja, hogy a Kodó dűlőnél lámpás zebrát létesítenek. Ez „remélhetőleg lelassítja majd a forgalmat” – fogalmaz a képviselő. Valamint két újabb mérési helyet jelöltek ki a közelben a rendőrök számára, ahol ellenőrizhetik az autósok sebességét! Ágoston Andrea korábban a Magyar Közút, a Biokom, a Városüzemeltetés és a Kormányhivatal szakemberei, valamint […]

today2023.02.08. 25


0%