play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Új lemezzel jön a pécsi Kaktus együttes

today2023.01.10. 7

share close

A Kaktus egy 2015 óta működő, lemezről lemezre megújuló zenekar. Az együttes és a közönség könnyebb kapcsolódását segítve az addigi absztrakt hangnemet egy érzelemközpontúbb hozzáállás és dalszerkesztés váltotta, Hanzli Fanni magyar nyelvű énekével a főszerepben.
Ez az őszintébb, lecsupaszított dalszerzés, egyre intimebb hangvételű szövegek, és a korai lemezek eklektikus hangzása ötvöződik a legújabb, OPÁL című nagylemezükön. A 2023. január 19-én megjelenő album főként a jelenünk közösségi média óriásai és megkérdőjelezhető politikai szereplői által formált mindennapjaiban egyre növekvő szeparáltság, magányosság, kilátástalanság és a társas magány témájával foglakozik. A pécsi lemezbemutató január 28-án lesz a Szabadkikötőben, előzenekarként fellép a LAIHO.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Kutyavásárt tartanak a rendőrök a kiképző központban

Dunakeszi többek között abban különbözik Budától, hogy nem egyszer volt kutyavásár, rendszeresen „toborozzák” a szolgálati ebnek alkalmas négylábúakat. Legközelebb január 19-én - írta a rendőrség a közösségi oldalán. Elsősorban német juhász és belga juhász (malinois) fajtákat várnak, közülük is a rövid szőrűeket, de más fajták is szóba jöhetnek. A helyszínen a szakemberek előzetes alkalmassági felmérést végeznek, melynek része az is, hogy a rendőrkutyajelölt ne akarjon hazáig szaladni, és ne zavarodjon […]

today2023.01.10. 10


0%