play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Otthoni munkavégzésénél a mozgásról, a munkahelyen pedig az egészséges táplálkozásról vagyunk hajlamosak megfeledkezni

today2023.01.04. 10

share close

December végén sokan gondolkodunk el az újévi fogadalmaikon – a Profession.hu kutatása rávilágít arra is, hogy miben érdemes változtatnunk 2023-ban. A reprezentatív kutatás pozitív eredménye, hogy a magyar dolgozók között jelentősen többen vannak azok, akik odafigyelnek a helyes táplálkozásra, mint azok, akik nem (42% vs. 25%). A válaszadók nagyjából fele minden nap eszik zöldséget és gyümölcsöt, ugyanennyien fogyasztanak megfelelő mennyiségű vizet.

Bár a Profession.hu kutatásában látható, hogy tisztában vagyunk a testmozgás fontosságával, mégis kevesen fordítunk kellő időt erre. A válaszadók közel felénél nagyon csekély a megfelelő aktivitás mértéke, ráadásul kifejezetten egészségjavító mozgást kevesebb, mint harmaduk végez. Jelenleg a kutatás szerint a munkahelyek fele támogatja valamilyen formában a dolgozói egészségét.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Megújul a mesés Pécshez közeli Brázay Kastélypark

Pellérden megújul a településközpont ékessége, a Brázay Kastélypark – közölte Nagy Csaba parlamenti képviselő. A 250 millió forintos költségvetésű projekt keretében a parknak egyhektáros újul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően. Számos fejlesztés valósul meg, játszótér épül, bővül a sétaúthálózat, megújul a közvilágítás, kutyafuttató létesül, parkosítás zajlik, új utcabútorokat helyeznek ki, wifi és okospad áll majd a látogatók rendelkezésére és kamerarendszert helyeznek ki – közölte a politikus. A […]

today2023.01.04. 12


0%