play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Elkészült a mohácsi Duna-híd kiviteli terve

today2022.12.29. 13

share close

Újabb fontos lépéssel kerültünk közelebb a mohácsi Duna-híd megvalósításához, elkészültek a létesítmény és a hozzá kapcsolódó utak kivitelezési tervei, közölte a jó hírt Hargitai János, Mohács országgyűlési képviselője. A tervekről a Magyar Építők.hu készített beszámolót.

A híd megépülése esetén a két városrész kapcsolata szorosabbá, a közlekedés gyorsabbá és egyszerűbbé válik, a komp használata megszűnhet.
A tervezett híd azonban nemcsak Mohács számára biztosítaná a dunai átkelés lehetőségét, hanem az ország úthálózati fejlesztésében is jelentős előrelépés, mivel kapcsolatot teremt az 51. számú út és az M6-os autópálya között.

A tervezett Duna-hídon helyet kapott egy egyoldali, kétirányú kerékpárút a híd déli oldalán. A kerékpárút a helyi kerékpározás, illetve a térség EuroVelo kerékpáros hálózat részévé válik.

Fotó: Freepik

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Családtagnak számít Battonyán három itthon telelő gólya

A gólyák, bátran állítható, hazánk kedvenc madarai közé tartoznak. Figyeljük, ahogy tavasszal megérkeznek, figyeljük költésüket, melyik fészekben hány fióka kel ki, figyeljük, amikor ősszel elvonulnak, és figyeljük azt a néhány madarat is, akik nem vonulnak el, hanem hazánkban telelnek át. A sokszinuvidek.24.hu írja, hogy ilyen itthon maradt madarak látogatják minden áldott nap Kelemen Hajnalka és családja battonyai udvarát is. Talán a dekorációként felállított műgólya, talán más vonzotta őket, nem tudni, […]

today2022.12.29. 8


0%