play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

A pécsi orvosképző látványterveiről szavazhattak

today2022.12.29. 9

share close

Online szavazáson kérte ki a kari vezetés a PTE Általános Orvostudományi Kar polgárainak véleményét a régi elméleti tömb homlokzatfelújításához kapcsolódó három látványtervről – írja a Bama.hu.

Amint azt már korábban tudni lehetett, a pécsi orvosképző régi, patinás épületére is nagy megújulás vár. A homlokzati felújítás már a tervezési szakaszba lépett, ennek jegyében készültek azok a homlokzati látványtervek, melyeket dr. Schreck Ákos, a Minusplus építésztervező és designer iroda tervezője videóban mutatott be az egyetemi közvéleménynek.

A tervek készítésekor a tervezők nagy hangsúlyt fektettek az épület különböző nézőpontokból történő érzékelésére, arra, hogy különböző nézetekből milyen arcát mutatja a ház. Emellett az épülettel üzenni szeretnék, hogy a PTE ÁOK Pécs egyik meghatározó, nagy múltú intézménye, ahol egyszerre kap teret a nemzetközi szintű orvosképzés és az innovatív kutatás, mindemellett, egy emberközeli perspektívát adva hangsúlyozva a közösség, a nyitottság, a sokszínűség fontosságát.

A szavazáson 892 oktató, hallgató és kari munkatárs mondott véleményt. A legtöbb „igen” szavazatot, 625-öt az „Egy nagy egész részei vagyunk” koncepcióra adták le 267 „nem” voks ellenében. Ez a terv a többihez képest hangsúlyosabban természetközeli kialakítást kapott.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Új technológiák alkalmazásával alacsonyan lehet tartani a rezsiköltségeket Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör […]

today2022.12.28. 14


0%