play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Jelentős összeg jött össze az RTL és az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtő műsorában

today2022.12.27. 2

share close

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, folytatva a korábbi évek hagyományát,  az RTL 11. alkalommal, 2022-ben is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtéséhez és december 23-án a Fókusz című műsor különkiadással jelentkezett.

Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatta be az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkáját, és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hajléktalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adnak. A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez a segítséghez járult hozzá a Fókusz különkiadásával.

A jótékonysági különkiadás ideje alatt a Fókusz nézői összesen 43 millió forintot adományoztak hívásukkal vagy SMS-ükkel a segélyszervezetnek. Ezt az összeget az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki, ezzel is támogatva a Segélyszervezeten keresztül a rászorulókat, derül ki az RTL közleményéből.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Új, év végi pályázati döntésekről számolt be Sásd polgármestere

Karácsonyi ajándék Sásdnak. Előkészítettünk, pályáztunk, nyertünk. Sokat. Nagyon sokat - írta Jusztinger János Facebook bejegyzésében: forint 250 millió forintból építhetünk a bölcsőde melletti telken orvosi centrumot. Így hosszú évtizedek után végre újra lesz Sásdnak saját tulajdonú, a háziorvosi praxisoknak helyet adó és fogorvosi rendelője. forint 100 millió forintot szociális infrastruktúra fejlesztésre fordíthatunk. A Családsegítő Központunk új épületbe költözhet, új eszközöket, többek között két új kisbuszt vásárolhatunk a közétkeztetési feladataink ellátására. […]

today2022.12.27. 2


0%