play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

Múlt, jövő, minőség – Pécs legújabb négycsillagos szállodája, a Palatinus Boutique Hotel

today2022.12.25.

Az utolsó simításokat végzik a volt Aranyhajó Fogadó épületén, amelyet gyakorlatilag teljesen újjáépített az ingatlan új tulajdonosa. Czéh-Tóth Márk nyilvános sajtóbejáráson mutatta be az immár Palatinus Boutique Hotel nevet viselő szállodát, amely Pécs legújabb, négycsillagos hotelje – írja a pecsaktual.hu.

A sajtótájékoztatón kiderült, több száz éves épületről van szó, amely a 17. század óta szálláshelyként működik, a korabeli térképeken is ez szerepel. Írásos feljegyzések pedig 1802 óta ismertek, ahol már Aranyhajó Fogadóként hivatkoznak rá.

Három éve kezdtük el az építkezést, rengeteg kellemes és kellemetlen meglepetés ért bennünket a munka során, de úrrá lettünk a nehézségeken és némi csúszás ellenére sikerült befejeznünk a kivitelezést – mondta Czéh-Tóth Márk, aki hozzátette: valóban az utolsó simításokat végzik már, a szobákat rendezik be, január közepétől pedig már szeretnének vendégeket is fogadni.

A beépített modern, 21. századi technológia képviseli a jövőt és a minőséget, ez utóbbi a szolgáltatásban is tetten érhető lesz – mondta Bojcsev András, a Hotel igazgatója

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!