play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

Kiegyensúlyozottság, kipihentség, csapatkohézió – mindnek jót tett a négynapos munkahét Pécsett

today2022.12.19. 7

share close

Idén nyáron vezette be, több külföldi és hazai világvállalat jó példáját követve a négynapos munkahetet a pécsi Cubicfox Kft. digitális szoftverfejlesztő cég. Most, fél évvel később a tesztidőszak eredményeiről őket kérdezte a pecsma.hu. A cég ügyvezetője, Pentz Thomas szerint a közvélemény elég vegyes volt a változtatással kapcsolatban: a híreket olvasók egyik fele üdvözölte a kezdeményezést; az ellentábor viszont azt a véleményt fogalmazta meg, mi szerint a kisvállalkozásnál nem is tudják milyen az igazi munka, vagy szimplán azt hitték, a pécsiek átcsoportosították a 40 órát 4 napra és csökkentették a fizetéseket.

Ezek a negatív hozzászólások persze nem fedik a valóságot, a kezdetben sok kihívást okozó rövidítést úgy oldották meg, hogy a munkavállalók heti 4 napig 9 órát dolgoznak változatlan fizetés mellett, és cserébe fixen van egy évben 52 hosszú hétvégéjük. Mindez az ügyfelek és az alkalmazottaktól is rugalmasságot követelt, de úgy tűnik, az új munkarend beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Solti Ádám

BNI

Solti Ádám az Infobit ügyvezetője árult el nekünk titkokat!

2011-ben alakult meg az Infobit Kft. azzal a céllal, hogy megkönnyítse más vállalkozások, cégek irodai ellátását. Fő profil a gyors, pontos és megbízható és minőségi kiszolgálás. A lakossági ellátásokról átalltak a cégek kiszolgálására. Minden megrendelést 24-48 órán belül, ráadásul díjmentesen kiszállítanak a lehető legnagyobb minőségben. Gyakorlatilag nincs olyan termék, amit ne lehetne kapni az Infobit Kft.-nél, a munkaruhától kezdve a takarítószereken át a tollig és vécépapírig minden kapható tényleg. Hallgasd […]

today2022.12.18. 16


0%