play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Pedro

today2022.12.15. 9

share close

A Sztártitkok stúdiójába ezúttal Kosztolicz Péter, Pedro, a Pedrofon zenekar vezetője érkezett, hogy megossza Rickyvel a titkát.

– Van egy jó kis titok, amit még nem nagyon meséltem el. Mielőtt a nagy Hungária együttes újra összeállt, – egyetlen egyszer álltak össze fellépni a ’83-as feloszlás után, 1996-ban – addig a tagok nagyon-nagyon nem voltak jóban egymással. Volt az a Friderikuszos békítő show, az majdnem valóban úgy volt, hogy Dolly és Fenyő akkor álltak először újra szóba egymással. Én már ’92-ben bekerültem Dollyékhoz, akkoriban Fenyő nevét nem lehetett kimondani se. Utána, amikor ők szóba álltak egymással, de a barátságról még szó nem volt, volt egy pillanat, amikor én megsértődtem a Dollyékra, és nem voltam hajlandó fellépni velük. Fenyő Miki két nap múlva felhívott, hogy menjek zenélni az ő csapatával. Nekem ez nagyon jó volt, mert a Fenyő vonalat mindig is jobban szerettem, mint a Dolly Roll vonalat. Nagy megtiszteltetés volt velük zenélni, de Fenyő ízlésvilága, dalai sokkal közelebb állnak hozzám. Nála ugyan csak egyik voltam a három szaxofonosból, de nagyon szerettem vele zenélni. Időközben újra jóban lettem Dollyékkal, és volt olyan időszak, hogy párhuzamosan játszottam a Dolly Rollban, meg a Fenyő Mikinél, miközben ők nem voltak túl jóban egymással. De arról, hogy én párhuzamosan játszottam a két zenekarban, szerintem, ők nem is tudtak. Én ezzel nem dicsekedtem, és akkor még facebook sem volt, hogy ez kiderüljön.

További érdekességek Pedroról a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Már van újbor, és már meg is volt az első mustra Siklóson

Idén is megrendezték a Siklósi Újbor Mustrát, mely sokkal több egy megmérettetésnél – olvasható a temabaranya.hu cikkében. Állapotfelmérés, ami megmutatja, mire lehet számítani 2023-ban. Olyan rendezvény, amelyen a résztvevők nem versenytársként, hanem partnerként tekintenek egymásra: tanulnak, fejlődnek, kapcsolatokat építenek. Összesen 44 mintát bíráltak el, amiket Villányban és Siklóson gyűjtöttek a Hegyközségnél, közülük a legtöbb rozé volt. Gaszt Kornélia, a Siklósi Gasztro- és Borbarátnők Egyesületének elnöke örömmel újságolta, hogy a pályáztatott […]

today2022.12.15. 3


0%