play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 17. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 17.

Hírek

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásának vendége Szarvas József, Josh

today2022.10.28.

Background

 

Josh gyermekkorát Pusztaszeren töltötte, innen indult a pályája. Depeche Mode rajongó volt. Már gyerekként tudatosan készült a zenei pályára. Sokáig stúdióban dolgozott stúdiózenészként, zeneszerzőként és dalszövegíróként, de volt turnémenedzser, hangtechnikus is. Mindezekből a későbbiekben jól tudott profitálni – tudhattunk meg tőle az interjú során. Természetesen Ricky őt is kifaggatta a titkáról.

– Nem szoktam titkolózni, de a mindennapjainkból elárulok valamit. Élőzenekarral járunk, ott a technikus, a zenekar, meg mindenki nagyon figyel, plusz Betti is. Ő iszonyatosan koncentrál minden fellépés előtt. Én vagyok a másik véglet. Ha odaérünk egy helyszínre, kinézek, és tudom, hogy hol fogjuk tudni megfogni a közönséget. Tudom nagyjából, hogy már az első dalnál jók leszünk, vagy a harmadiknál oldjuk meg azt, hogy együtt lélegezzünk a közönséggel. Hála istennek, ez mindig megvan. Viszont a többiek nem tudják, hogy direkt csinálom, hogy húzom az egész csapatot. Mindenki feláll szépen, elsötétül a színpad. Introval kezdünk. Mindenki iszonyatosan figyel. Betti már fél lábbal a színpadon van. Én meg hátramegyek az öltözőbe még egy picit, és direkt csinálom velük, hogy leülök, mert tudom, hogy az intro melyik pontjánál kell ahhoz elindulnom, hogy felérjek a színpadra, és ez mindent megér. Egyszer majd nézzétek meg az arcukat, amikor kezdjük a koncertet. Le vannak sápadva, forognak minden irányba, hogy hol vagyok, és pont mire kezdődik, már ott vagyok, és elindul a buli.

Hogy Josh mivel tartja magát formában, hogyan töltődik fel, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából. Hallgassátok ezen a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

 

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!