play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

október 20-án indul a Komlói Amatőr Színházi Találkozó

today2022.10.10.

színház

Két hét múlva ismét amatőr színjátszó társulatok mérettetik meg magukat, illetve szórakoztatják négy napon át a közönséget Komlón – október 20-án indul a nyolcadik Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT), amelynek programismertető sajtótájékoztatóját szerda délután tartották – számolt be róla a Bama.hu.

Idén rendhagyó módon nem a korábban megszokott nyári időszakban, hanem ősszel rendezik meg a komlóiak körében is rendkívül népszerű fesztivált. – Komlón újra a kultúra kerül a fókuszba: október 20. és 23. között 11 produkciót láthat a közönség, a hazaiak mellett Szlovéniából és Romániából is érkeznek társulatok – emelte ki dr. Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár, a KASZT fővédnöke.

Off programokkal pedig idén is készülnek, közölte Fajcsi Ferenc, Csokonai Vitéz Mihály-díjas rendező, a KASZT házigazdája. Október 21-én a Stúdió 11 Koós Rékával kiegészülve ad koncertet a színházban, a Közösségek Házában pedig helyi zenekarok lépnek fel a fesztivál ideje alatt.  Idén is valamennyi előadás ingyenesen tekinthető meg, és off programokkal is várják a közönséget a szervezők.

Fotó: Freepik

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!