play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok: Borbély Richárd

today2022.10.05.

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Borbély Richárd kapott meghívást, aki mesélt gyermekkoráról, színészi pályája indulásáról, az X-Faktoros időkről. Sőt, egy igazán érdekes titkát is elárulta Rickynek.

– Olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy nagyon sok általam nagyra becsült emberrel mostanra már jó viszonyt ápolhatok. Az egyik legérdekesebb, vagy legkülönlegesebb az, hogy gyerekként, amikor én elkezdtem énekelni, zenélgetni, az egész családom imádta a Bon Bont. Rajongásig szerettük. Szolnoki Peti volt nekem akkor a Nr. 1. énekes, és amúgy a mai napig elképesztő, zseniális zenésznek tartom. Nekem ő egy hatalmas példakép. Az egyik nagyon nagy vágyam az volt, hogy egyszer találkozhassak vele. Úgy alakult az életem, hogy mostanra elmondhatom, hogy Szolnoki Petivel jó viszonyban vagyok. Egy csomószor találkoztunk már. Volt az előadásomon, én is voltam a koncertjén. Azt mondhatom, hogy jó haverságban vagyunk egymással. Az egyik talán legszebb élményem, vagy legnagyobb dolog, amit ennek a művészszakmának köszönhetek az, hogy az első példaképemet így tizenvalahány évvel később a haveromnak tekinthetem.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan kötődik Ricsi Tiszalúchoz, és hogy milyen indíttatásból kezdett el gitározni, hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkokat!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!