play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok Katicával

today2022.09.29.

Rickynél a héten az énekesnő Katica vendégeskedett, aki mesélt kislánykoráról, iskolai szerepléseiről, nővéréről, csínytevéseiről, beszélt szerelemről, főzésről, diétáról. Elárulta, hogy nem titkolózós fajta, sőt nagyon nyitott, néha már-már túlzottan is őszinte. Egy olyan történetet osztott meg Rickyvel, amiről csak kevesen tudtak eddig.

– Volt egy nagyon vicces dolog az életben. Illetve így utólag vicces, akkoriban azért nem biztos, hogy vicces volt. Meséltem, hogy nagyon lusta vagyok mozgás szempontjából. Amikor bekerültem a szakközépiskolába, azt mondtam a tesitanáromnak, hogy fel vagyok mentve testnevelésből. Ez annyiban igaz volt, hogy anno felmentett az orvos, mert volt egy nagyon súlyos asztmám, amit időközben kinőttem. Ez utóbbit elfelejtettem közölni a tanárral. Mondtam, hogy majd hozom az igazolást. Három hétig még kérdezte is, hogy hoztam-e. Mondtam, hogy nem sikerült még elmennem az orvoshoz, hiszen Miskolcon tanultam, de Ózdon laktam, ezért nem jutottam el hozzá. Addig húztuk ezt az egész dolgot, hogy teljesen kiment a fejéből. Egész évben fel voltam mentve felmentés nélkül, és ezt olyan jól sikerült csinálnom, hogy ez a teljes négy év alatt így ment. Míg a többiek tornáztak, én jót nevettem rajtuk. Igazi szemtelen kislány voltam.

Ha szeretnéd tudni, ki Katica példaképe, vagy, hogy kislányként milyen pályára készült először, akkor hallgasd te is a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla 

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!