play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok: Auguszt Bárió

today2022.09.21.

Ezen a héten a Médiaválogatott Sztártitkok adásában Ricky vendége az AD Studio énekese, zeneszerzője, Auguszt Bárió lesz.

Bárióról megtudhatjuk, hogy hogyan nőtt fel, milyen kapcsolata volt a családjának a zenével, hogyan kötődik Kaposvárhoz, sőt, azt is elárulta, honnan meríti az ihletet a dalaihoz. Természetesen Bárió is megosztja velünk egy titkát.

– Van nagyon sok titkom, de van egy, amit régóta dédelgetek magamban. Ennek még meg kell teremtenem a feltételeit, hogy létrejöjjön. Ha elmondom, akkor már nem lesz titok, de mivel ezt kérted, elárulom.

Nagyon tervezek egy elvonulást. Aki ezzel foglalkozik, annak ez nem újdonság, de nekem egyelőre még nem sikerült. Egy olyan spirituális helyre szeretnék elvonulni, ahol akár egy hónapig egyedül ott tudok lenni, a legnomádabb körülmények között: sátorban, a vizet a patakból hozva. Nyilván az étel miatt egy boltra azért szükség lesz, mert vadászni azért nem fogok. Ilyen teljes elmélyülést szeretnék magamba.

A megvalósítása nem könnyű, mert családom van, és a gyerekekről, a családról is kell gondoskodnom, és vannak folyamatban lévő munkáim is.

Ez az én nagy titkom, nagy tervem, amit záros időn belül mindenképpen meg szeretnék valósítani. Nem biztos, hogy Magyarországon lenne, hanem pl. Indiában, vagy Spanyolországban. Ezt még ki kell találnom.

További érdekes információkért Auguszt Bárióról hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok adását a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!