play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Interjúk

Mexclusive – Betty Love

today2022.09.08.

Igazán kivételes interjú kerül a Mex Rádió csatornájára, hiszen Betty Love interjút adott Lantai Tamás „Mex” részére, amit itt is köszönünk neki!

 

Betty Love életének mindig is kiemelkedő része volt az önfejlesztés, tudatosság. Fiatalabb korában indult el ezen az úton és nagyon jól tette, mert sok mindenen segítette át. Az emberi lélek, az ok-okozat összefüggés magával vitte, majd asztrológiában találta meg a saját útját.

 

Az első igazán nagy lángolás ezzel kapcsolatban, az az asztrológia volt. Tehát, amikor elkezdtem asztrológiát tanulni, mert ott olyan dolgok jöttek elő, olyan felismerések, tehát annyira csoda szép útja az önismeretnek az asztrológia, amiért mind a mai napig rendkívül hálás vagyok.”

 

Minden fellépésén a mai napig szívből odateszi magát, nincs álarc, nincs művi produkció, ott szimplán Betty Love van, a színpad és a közönség, nem véletlenül sikeres sok-sok hosszú éve és ismeri mindenki a dalait.

Hétvégén Városnapok Sásd 2022. ŐSZ – 2022.Szeptember 9-10. rendezvényen szombaton Betty Love is fellép, ahol igazi klasszikusokkal vár mindenkit az élő közvetítést pedig a Mex Rádió sásdi csatornáján hallgathatjátok majd.

 

Az igazán mély és tartalmas beszélgetést alább találjátok.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!