play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április

Interjúk

Dj. Szatmári – Sásdi ősz közeleg

today2022.09.08.

Sásdi ősz – Városnapok címmel megrendezésre kerül szeptember 10. egy szuper családi nap, ahova a Mex Rádió is kitelepül, ennek kapcsán beszélgetett Lantai Tamás „Mex” Szatmári Istvánnal, vagyis Dj. Szatmárival.

Lassan vége a nyárnak, a folyamatos buli igencsak megdolgoztatja az előadókat, nincs ezzel másképp Dj. Szatmári sem, aki szombatonként 4-5 helyen is fellép, de ez a szakma ilyen. A mai napig teljes gőzzel és odaadással készül minden fellépésre.

A nyár a fellépések kirándulásokkal telt, mert az 5 éves trónörökös igencsak energiabomba, úgy néz ki szülők megtalálták a tökéletes egyensúlyt a család és a munka között.

Nagyon nehéz munka elé, így néztünk év elején, mert nyilván ezt a hangot, ezt a hangkaraktert pótolni nem lehet. Ilyen nincs az országban és nem is lesz és nem is ez volt a cél, hogy ezt a hangkaraktert pótoljuk, mert egyébként akkor nem is tudtuk volna ezt folytatni.”

Dj. Szatmári oldalán Szakos Andreát láthatjuk majd Sásdon is, ahogy idén eddig mindenhol. Szuper fogadtatással telt az időszak, mert kiváló hangja van Andinak, ami mellé kiváló mozgás és kisugárzás is társul.

Én azt szerettem volna ha ezek a dalok ugyanúgy élőben, mellettem egy női vokállal megszólaltak volna, mint az elmúlt 17 évben. (…) Szerintem jó úton járunk Andival.”

Nagy szeretettel várunk mindenkit Sásdon szeptember 10-én!

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!