play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

Szeptember 1-jétől a tanítási időszakra érvényes, megerősített nyári menetrend szerint közlekednek a buszok Pécsen

today2022.09.02. 8

share close

A Tüke Busz jelezte, hogy a nyári menetrendhez viszonyítva 119 többletjárat indul a csúcsforgalmi időszakban. Változás, hogy munkanapokon 6.00 és 8.00 óra, valamint 12.00 és 18.00 óra közötti időszakban egyes járatok gyakrabban közlekednek, valamint elindulnak az iskolai és gyorsjáratok is. Az éjszakai járatok menetrendjében nem lesz változás a nyári menetrendhez képest, vagyis a 0.10 perckor és a 3.00 óra után induló járatok továbbra is közlekednek – olvasható a pecsaktual.hu cikkében.

A részletes menetrendi tájékoztatók és a menetrendfüzet a mobilitas.biokom.hu oldalon, valamint szeptember elsejétől az egyes megállóhelyi tájékoztató táblákon érhetők el.

A társaság arra kéri utasait, hogy a szeptember 1-jétől érvényes menetrenddel kapcsolatban előzetesen feltétlenül tájékozódjanak a járatok új indulási időpontjáról, amely megkönnyíti a munkába és iskolába történő időbeni eljutást.

Fotó: Freepik

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Forgalomba állt a világ első hidrogénvonata: 140 km/h-val is mehet, Magyarországon gyártott alkatrész is van benne

Az Alstom által gyártott Coradia iLint a világ első hidrogénvonata. Csak gőzt és kondenzvizet bocsát ki, miközben alacsony zajszint mellett üzemel. A hidrogén mint vonatok által használt üzemanyag jelentősen csökkenti a környezetterhelést, mivel egy kilogramm hidrogén körülbelül 4,5 liter dízel üzemanyagot helyettesít. A későbbiekben tervezik a hidrogén helyszínen való előállítását elektrolízissel és regeneratív módon előállított villamos energiával; a megfelelő bővítési területek pedig rendelkezésre állnak – közölte az Alstom. A Coradia […]

today2022.09.01. 16

Post comments (0)

Leave a reply


0%