play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Itt a pécsi Tüke Kártya új évada

today2022.09.01. 27

share close

Természetesen a már megszokott plasztikkártyát is igényelheti, aki jobban szereti – szó szerint – kézben tartani az ilyen dolgokat, vagy esetleg nem rendelkezik okostelefonnal, amire letölthetné a megfelelő applikációt. Fontos azonban tudni, hogy az eddigi 4 helyett már csak 2 helyen, a Széchenyi téri és a Csontváry úti ügyfélszolgálati irodában válthatók ki személyesen a kártyák.

Aki mégis inkább a környezetbarát, költséghatékony, kényelmes és modern online verzió mellett dönt, augusztus 29-e, reggel 8 órától a megújult, letisztult és felhasználóbarát www.pecsitukekartya.hu oldalon tudja megigényelni sorban állás nélkül, biztonságos banki átutalással a mobiltelefonra letölthető kártyát – derül ki a pecsma.hu cikkéből.

Mindemellett most már jó célt is támogathatunk a vásárlással, ha ugyanis a Sweet like Pécs témájú kártya kiváltása mellett döntünk, ezzel a lépéssel a kórházban súlyos betegséggel kezelt gyermekek szülei számára ingyenes szállást biztosító Pécsi Lions Ház működéséhez járulunk hozzá.

Fotó: Freepik

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Indul a SHOWSZÓRÓ, a Nosalty gasztro-tehetségkutatója!

A Nosalty keresi azokat a gasztroarcokat, akik önazonosak, tehetségesek és szórakoztatóak a kamerák előtt. Olyan jelentkezőket várnak, akik újat tudnak mutatni a konyhában, hozzáállásukkal, stílusukkal és trükkjeikkel meglepetés tudnak szerezni a nézőknek, és az esztétikai érzékük sem utolsó. A Nosalty szerkesztősége a nyár végét arra szánja, hogy új gasztroarcokat toborozzon. A nevezési időszak augusztus 23-tól szeptember 25-ig tart. A jelentkezés egyik legfontosabb eleme egy videó, melyben a pályázónak el kell […]

today2022.09.01. 9

Post comments (0)

Leave a reply


0%