play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28. Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28.

Hírek

Nagy volt az öröm Pécsett és Szentlőrincen is: megszerezték a három pontot!

today2022.08.18.

A PMFC már a második, a Szentlőrinc pedig az első győzelmének örülhetett a labdarúgó NB II-ben – mindkét baranyai csapat hazai pályán húzta be a három pontot.

A PMFC-nek az újonc Mosonmagyaróvárt kellett két vállra fektetnie hazai pályán, s a pécsiek nem is hagyták ki a ziccert. Még harminc perc sem telt el a mérkőzésből, már két góllal vezettek. A hajrához közeledve szépítő Mosonmagyaróvár izgalmassá tette az utolsó negyedórát. Egyenlíteni azonban nem tudtak a vendégek, így nagy volt az öröm a Mecsekalján, hiszen három forduló után már hét pontnál tart Weitner Ádám legénysége.

A Szentlőrincre kemény feladat várt, mert bár hazai közönség előtt lépett pályára, az előző szezon negyedik helyezettje, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia rágós falatnak tűnt. A lőrinciek azonban elég könnyen megrágták: az első félidő végére kétgólos előnybe kerültek, s miután a folytatásban is határozottan szűrték az ellenfél támadásait, egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmük – számolt be róla a pecsaktual.hu.

Fotó Pexels

Written by: Lantai Tamás

Post comments (0)

Leave a reply


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!