Események

Újra az ország legnagyobb karácsonyfáját készíti el a Magyar Közút

todaydecember 20, 2022 4

Háttér
share close

A tavaly év végi ünnepi szezon egyik kiemelkedő eseménye volt, hogy a Magyar Közút karácsonyfává alakította néhány napra az M0-s autóúton található 100 méter magas Megyeri-hidat – olvasható a társaság közleményében.

Mint írták, sok fejtörést okozott számukra, hogyan valósítsák meg a megváltozott gazdasági környezet és az energiatakarékossági irányelvek követésével a Megyeri-híd karácsonyi díszkivilágítását, de megoldották, hogy idén se maradjon ünnepi világítás nélkül a híd. Sőt, idén mind a két pilon zöldbe borul a következő két hétvégén. A 35 emelet magas Megyeri-híd pilonjai első körben december 23-25., vagyis jövő hét pénteken, szombaton és vasárnap este váltanak zöld színre. Sőt, az első hétvégén mindkét pilon mindkét oldalára felkerül a karácsonyi csúcsdísz.

A második hétvégén pedig december 30-tól egészen az új év első napjáig, vagyis január 1-ig lesz zöld színben az ország egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Jótett helyébe… Az Y cégcsoport ismét támogatta Sásdot

Horváth Lajos, az Y cégcsoport vezetője csaknem 1.000.000 forint működési támogatást nyújtott Sásd Város Önkormányzatának, miután értesült róla, hogy Jusztinger János lemondott kéthavi polgármesteri juttatásáról a nehéz gazdasági helyzetre figyelemmel. Erről a polgármester Facebook oldalán számolt be. Hálás szívvel mondok köszönetet cégvezető úrnak, akinek 30 éve Sásdról induló vállalkozása mára az agrárium világának országosan is meghatározó szereplője lett, de sosem feledte a gyökereit, s jelenleg is sásdi székhellyel működik. Városunkat […]

todaydecember 20, 2022 39


0%