Események

Új akusztikus albumok Kalapács Józseftől és Rudán Joe-tól

todayjanuár 8, 2023 3

Háttér
share close

Elgondolkodtató és sokat sejtető címmel jelent meg a Kalapács József vezette Kalapács és az Akusztika formáció harmadik nagylemeze. A Válaszúton albumon egy kisebb koncepcióváltás érhető tetten, nevezetesen, ezúttal hat saját szerzemény is képviselteti magát az eddig megszokott feldolgozások mellett, illetve a hangzásvilág is karcosabb, mint az előző két anyagon.

Rudán Joe is szintén egy csendesebb, bensőségesebb kiadvánnyal jelentkezett az ünnepek előtt – egy akusztikus koncert felvételével örvendezteti meg rajongóit, amit idén szeptember 21-én rögzítettek a Zsolnay Negyedben. A 13 tételes korongra a műsorban felcsendült Rudán Joe szólólemezek dalai, illetve egy Coda, és egy Pokolgép szám került fel – adta hírül a zene.hu.

Fotó: www.rudanjoe.hu

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Ismét online nyílt napokat tart a pécsi bölcsészkar

A sorozat januárban veszi kezdetét, és négy alkalommal várja a bölcsészet- és társadalomtudományok iránt érdeklődőket. Első alkalommal, január 17-én az anglisztika, a germanisztika, a szlavisztika és az újlatin szakokkal szimpatizálóknak tartanak tájékoztatást. Január 24-én a pszichológia, a szociális munka, a pedagógia, a romológia és a szociológia képzések iránt érdeklődőket várják a virtuális nyílt napra. Január 31-én a történelem, a régészet, a néprajz, a magyar, a tanárképzés és a szabadbölcsészet szakokról adnak […]

todayjanuár 8, 2023 12


0%