Események

Tudósok hivatalos protokollt dolgoznak ki a földönkívüliek üdvözlésére

todaynovember 10, 2022 8

Háttér
share close

A kutatók szerint jelenleg az emberiség nincs felkészülve arra, hogy megfelelően kezelje, ha a földönkívüliek kapcsolatba lépnének a Földdel.

Az elmúlt években több, megmagyarázhatatlan észlelést ábrázoló videót is felkapott az internet, melynek valódiságát később az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon is megerősítette. Azóta egyre többször hallani az UFO-kal vagy UAP-okkal kapcsolatos vizsgálódásokról, nem is olyan rég pedig egy külön kutatócsoportot is létrehozott a NASA, amely az UFO-ügyekről szóló jelentéseket vizsgálja ki. Az újonnan létrehozott SETI Detection Hub egy olyan protokoll kidolgozását tűzte ki célul, amely biztonságosan alkalmazható lenne, ha a földönkívüliek kapcsolatba lépnének a Földdel – írja a Science Alert.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

A tangó két meghatározó alakjától tanulhatjuk meg az ölelés művészetét

Kezdők és haladók részére is szerveznek tangóoktatást Pécsen, a Zsolnay Negyedben. A tangó talán az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb és legszenvedélyesebb tánc a világon. Egy sajátos kommunikációs forma, amelyben nem használunk szavakat, csak a testünket. A pécsi órákat a magyarországi tangó élet két meghatározó alakja, Glotz Mária és Novák Gábor tartja. Az argentin társastáncot egyfajta idegen nyelvnek tartják, aminek szabályait és szókincseit ismertetik meg a tánccal kacérkodó közönséggel. Az ölelés művészetének […]

todaynovember 10, 2022 15


0%