Események

Tarolt a PTE az Év Egyetemi Sportolója díjátadó gálán

todaydecember 7, 2022 6

Háttér
share close

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) péntek délután tartotta meg a hagyományos Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját Budapesten. Valamennyi Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot figyelembe véve a Pécsi Tudományegyetem (PTE) hallgatói szerezték a legtöbb pontot, így a PTE lett az összes hazai felsőoktatási intézmény közül a legeredményesebb – számolt be róla a pecsaktual.hu.

Az eseményen hagyományosan azokat az egyetemi sportolókat díjazzák, akik egyetemi világversenyeken első, második, vagy harmadik helyezést értek el, illetve akik felnőtt világversenyen a dobogóra állhattak. Idén összesen 154 díjat adtak át, melyek közül 31-et a Pécsi Tudományegyetem hallgatói vehettek át.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Új magyar nyelvű albumot jelentett be a Mandoki Soulmates

Örömmel jelentjük be a Mandoki Soulmates, „Magyar Képek” című magyar nyelvű albumának a megjelenését 2022 december 2-án, a Magneoton kiadó gondozásában.   Korábban, 2019 őszén jelent meg kimagasló sikerrel angol nyelven a Hungarian Pictures, mely Németországban illetve Magyarországon is hatalmas aranylemezes elismerést aratott, első helyezett lett a MAHASZ listáján, majd ezt követte 2021-ben a világszerte megjelent szélesebb változata UTOPIA FOR REALISTS címmel mint Visual Album. A Bartók Béla munkásságára épülő […]

todaydecember 7, 2022 6


0%