Események

Sásdi advent – a mézeskalács fortélyait is elleshetik a kilátogatók

todaydecember 1, 2022 28

Háttér
share close

 

A baranyai kisváros Közösségi Háza számos programmal készül az adventi ünnepekre – olvasható a bama.hu cikkében. December harmadikán délután a Sásdi Foltvarró Kör által készített karácsonyfa felállítására került sor ünnepélyes keretek között, melyen fellépnek a helyi óvodások, a helyi művészeti iskola diákjai, majd Rosta Géza előadóművész zenés műsorára kerül sor. A nap fénypontja a Mikulás lesz.

December 10-én Mikulás bált tartanak, rá egy hétre, a Mézes szombat elnevezésű program ideje alatt a családok a mézeskalács készítést tanulhatják meg a a Sásdi Mézeskalács Szakkör és a Sásdi Vendéglátóipari Szakképző Iskola közreműködésével.

December 23-án Karácsonyi hangversenyre hívják a sásdiakat, ahol fellép Sásd Városi Koncertfúvós Zenekar, a Sásdi Lakatos Judit Vegyeskar és a Sásdi Deutsch Klub Énekkara.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Hétéves a MosolyManók karácsonyi adománygyűjtés

Minden hazai általános iskola csatlakozhat az ország legnagyobb iskolai adománygyűjtéséhez. A december 8-ig tartó karácsonyi MosolyManók akciót idén hetedik alkalommal szervezte meg a PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a GLS Hungary Csomaglogisztikai Szolgáltató támogatásával. A Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkársága támogatásával megvalósuló akcióban az előző hat év során több mint 56 ezer ajándékcsomagot állítottak össze az általános iskolás gyerekek a rászoruló kortársaiknak. A jótékonysági gyűjtés médiatámogatója az Origo. […]

todaydecember 1, 2022 38


0%