Események

Saját irodája lett a Pécsimami Egyesületnek

todaynovember 21, 2022 12

Háttér
share close

12 év után saját irodába költözött a pécsi és baranyai családokat segítő Pécsimami Egyesület. Mostantól a Citrom utca 8. 1. em. 3. szám alatt várják a családokat – írja a temabaranya.hu. Az új irodát Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Gellén Nóra, az egyesület vezetője adták át.

A Pécsimami Közhasznú Egyesület 2011 óta segíti a pécsi és Baranya megyei családokat. Az elmúlt több, mint 10 évben számos helyszínen fogadtuk a családokat, egyesületünk szerteágazó tevékenységének színvonalas megvalósításához és kiszámítható, biztonságos működésünkhöz hozzájárul, hogy a szülők most már minden városrészből jól megközelíthető, állandó helyszínen érhetnek el bennünket, hétköznap 9.00 – 17.00 óra között- mondta Gellén Nóra az egyesület elnöke.

Fotó: Facebook

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Jön az I. Pécsi Sváb Zenei Fesztivál!

December 28-án táncolva mozoghatjuk le a karácsonyi lakomát és fergeteges bulival készülhetünk fel a pár nappal későbbi szilveszteri mulatságra, ugyanis megrendezik az I. Pécsi Sváb Zenei Fesztivált a pécsi Expo Centerben. A hazai németek most először szervezik meg ezt a nagyszabású programot Pécsett - írja a pecsma.hu. A fellépők között olyan sváb kulturális csoportok vannak, mint a Fekeder Musikanten, a Fünfkirchen tánccsoport, a Wemender Männerchor és a Sextett zenekar. Sztárvendéget is […]

todaynovember 21, 2022 38


0%