Események

Rudán Joe és zenésztársai idén is karácsonyi hangulatot visznek a Kodály Központba

todaynovember 28, 2022 16

Háttér
share close

A közelgő karácsony egyik biztos jele már több éve a Kodály Központban tartott Rudán Joe ünnepi koncert – írja a bama.hu. Aligha csalódik majd az a nagyjából ezer ember, akik jegyet váltanak az eseményre, hiszen a fellépők névsora az idei esztendőben is igen nívós.

A tavalyi évekhez hasonló, ünnepi hangulatú előadásra készülnek. Természetesen a december 10-i koncerten is ott lesz Kalapács József, akit több évtizedes barátság köt össze a baranyai rockerrel. A Rudán Joe Band zenekarral színpadra lép még Török Ádám, Vadkerti Imre, Götz Attila, valamint Kalapács-Ódor Cintia, Horváth Lejla és Sára Zsófi is.

A Vivat Bacchus Énekegyüttessel több fellépésen szerepelt már a Kozármislenyben élő zenész, így nem meglepő, hogy ők is színpadon lesznek majd. Az est egyik különlegessége lesz a Harka Legenda zenei produkció, akik a Szársomlyó, népies nevén az Ördögszántotta hegy lábánál élő öreg boszorkány és szépséges lánya történetét mesélik el, természetesen zenés formában. Az eseményre jelenik meg a Rudán Joe Akusztik új albuma, amit az ünnepi koncert után dedikálnak a művészek.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés


0%