Híreinkből

Rászoruló családokat segít a Református Szeretetszolgálat

todayoktóber 8, 2022 5 1

Háttér
share close

adomány

A szervezet az MTI-hez csütörtökön elküldött közleményében azt írta: az energiaárak növekedése és az infláció következtében az előző évekhez képest többszörösére nőtt a szeretetszolgálathoz beérkező adománykérelmek száma, ezért Felebarát címmel féléves adománygyűjtést hirdetnek, és az adományokból személyre szabott segítséget nyújtanak, amely lehet akár élelmiszercsomag, tűzifa- vagy pénzügyi támogatást jelentő – számlabefizetésére, gyógyszerekre vagy bevásárlásra fordítható – adománykártya is.
Másik fontos eleme a Felebarát programnak, hogy a családok háztartási költségeinek csökkentéséért a karitatív szervezet praktikus takarékossági tanácsokat tartalmazó kiadvánnyal segíti a rászorulókat, amely elérhető lesz online is.   A részletek az adomany.jobbadni.hu oldalon találhatók meg.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

designPécs

Események

DesignPécs programsorozat kezdődik Találkozások terei címmel

2022-ben ismét megrendezésre kerül a DesignPécs programsorozat október 7-16. között, melynek kiemelt témái az idei évben az ipari tervezés és design az építészetben – TALÁLKOZÁSOK TEREI címmel. Pécs a kreatív ipar jelentős központja, melynek hatása túlmutat az ország határain, továbbá nemzetközi ismertséggel rendelkezik. Kamaránk már évek óta együttműködik partnerintézményekkel és a kreatív iparágakkal, egymást erősítve és segítve. Immáron 2014 óta minden ősszel közös kezdeményezésünkre és összefogásunkkal kerül megrendezésre a rendezvény […]

todayoktóber 8, 2022 8


0%