Események

Pécsibaba néven online kiadványt készít a Pécsimami Közhasznú Egyesület

todayjanuár 10, 2023 6

Háttér
share close

A hiánypótló online magazin a pécsi és Pécs környéki babát váró, kisbabás és kisgyermekes szülőknek fog szólni. A Pécsimami Közhasznú Egyesület célja, hogy a fiatal szülők egy helyen találjanak meg minden fontos helyi információt, ami a várandósságot, a szülést és az első 3 év mindennapjait segíti.

Sőt, már kitűzték az I. Pécsibaba Expo dátumát és helyszínét is (Tudásközpont, 2023. február 12.), ami a magazin megjelenésének dátuma is egyben. A magazin témáit illetően a baba tervezésétől egészen az óvodáskorig mindent szeretnének érinteni. Jó hír, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően a helyi szolgáltatóknak és szervezeteknek a bemutatkozás a magazinban és az expón is díjmentes.

Fotó: pecsimami.hu

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

M4 Sport – Az Év sportolója gála – Milák Kristóf a férfi, Kozák Luca a női győztes

A férfiaknál a világcsúcstartó úszó Milák Kristófot, a nőknél pedig Kozák Luca gátfutót választotta meg a 2022-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ). Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a férfi labdarúgó-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig a női kardválogatott győzött. Az edzők között Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapta a legtöbb szavazatot. A 65. alkalommal rendezett voksolás győzteseit az M4 Sport - Az Év sportolója gálán, […]

todayjanuár 10, 2023 4


0%