Híreinkből

Összefogással kapcsolták le az állatkínzót Budapesten

todaydecember 28, 2022 3

Háttér
share close

A karácsony arról (is) szól, hogy jobbá tegyük egymás életét, ha percekre, ha órákra, ha hosszabb távra. Az újpesti rendőrök megtették ezt, közvetlenül az ünnepek előtt adtak esélyt egy, illetve két jobb életre: kiskutyákat mentettek ki bántalmazó közegükből, és helyezték el őket biztonságos környezetbe – számol be az esetről a BRFK.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy jóérzésű állampolgár bejelentése nyomán kerekedtek fel ebeket menteni december 21-én.

A tanú videofelvétellel kiegészített beszámolóján látszott, amint egy középkorú nő az utcán, egy ház falánál ütlegel két kistermetű kutyát, mozdulatai hevessége, az egész szituáció atmoszférája egyértelműen arra engedett következtetni, hogy a fizikai feddés jócskán túlmegy az egészséges mértékű rendszabályozás határain.

A helyszínre kérték az Állatmentő Liga szakembereit, akik gondjaikba vitték, és átmeneti szálláshelyre fuvarozták a megszeppent blökiket, a videón látható 48 éves nőt kihallgatásra előállították a kerületi kapitányságra.

Állatkínzás bűntett ügyében indult nyomozás, a bántalmazás mértékét igazságügyi szakértő fogja megállapítani.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Szupertöltőt épít a Tesla Pécsett!

Folyamatosan bővíti a Tesla Supercharger hálózatát, az új töltőpontok helyszínére pedig javaslatokat is lehetett tenni. Ősszel Pécs komoly versenyben volt az egyik következő Superchargerért, és úgy néz ki: nagyon boldogok lehetnek a Tesla tulajdonosok. Beszavazták ugyanis - magukat - Pécset a helyszínek közé. A Totalcar vette észre, hogy a Tesla kihirdette a szavazás eredményét, és Pécs bekerült a legtöbb szavazatot kapó városok listájára, így a Dél-Dunántúli megyeszékhelyen épül majd az […]

todaydecember 28, 2022 4


0%