Híreinkből

Mi minden történt Micimackó és társaival, mielőtt a Százholdas Pagony lakói lettek?

todayoktóber 22, 2022 2

Háttér
share close

A Micimackó megjelenésének 95. évfordulója alkalmából Jane Riordan egy csodálatos történetgyűjteményt írt, amely A. A. Milne-hez hűen varázslatos világokat idéz meg.

A kötet méltó tisztelgés a világ leghíresebb medvéje előtt, és tökéletes alkalom arra, hogy újra találkozhassunk kedves barátainkkal, és megtudjuk, mi minden történt velük, mielőtt a Százholdas Pagony lakói lettek. A könyvet gyönyörű illusztrációik is díszítik, amelyeket Mark Burgess készített E. H. Shepard stílusában – osztotta meg a konyvesmagazin.hu.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Új buszjárat indul a Vásárosdombó és Kaposszekcső közötti diákoknak

2022. október 24-én (hétfőtől) a Volánbusz kimondottan a Kaposszekcsőre járó vásárosdombói diákok részére egy új buszjáratot indít – olvasható a Kaposszekcsői iskola közösségi oldalán. A busz a bolt előtti buszmegállóból 7:40-kor indul és Kaposszekcsőn a központi buszmegállóba (két templom között) érkezik. A sásdi buszok zsúfoltsága indokolta az új járat indítását, ezért kérik a szülőket, hogy erre a buszra irányítsák gyermekeiket. Remélik, így kényelmesebb és biztonságosabb lesz a tanulók bejárása. Fotó: […]

todayoktóber 22, 2022 6


0%