Események

Megdőlt a londoni metró leghosszabb utazásának világrekordja

todaynovember 24, 2022 12

Háttér
share close

A legtöbb londoninak a metró a munkába járást és a napi stresszt jelenti. Ali White, a brit közlekedési rendőrség önkéntese mégis úgy döntött, hogy éppen itt megdönti a londoni metró leghosszabb utazásának világrekordját, 48 órát töltött a metrón. – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A különleges kihívás november 20-án ért véget és összekötötte egy adománygyűjtéssel is.

A két nap alatt Ali felkereste mind a 272 metróállomását.

Amíg fel-alá utazott a különböző vonalakon barátai is csatlakoztak hozzá, hogy vigyázzanak rá, amíg álomra hajtja felét.

Ali azután vágott bele a kihívásba, miután édesapja, Andrew White váratlanul elhunyt 2016-ban tüdőembóliában. Halála óta Ali minden évben pénzt gyűjt jótékonysági célokra, de a járvány miatt három évet kihagyott.

Ezért most Ali három hónap alatt három kihívást is vállalt, hogy bepótolja az elmaradt adománygyűjtéseket. Egy hosszabb kerékpáros utat is végigcsinált, valamint október 16-án részt vett az Oxford Félmaraton.

Kihívásaival már több, mint 1 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtött össze, ami három szervezet között oszt szét.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Megrendelhető a Mecsekerdő 2023-as falinaptára

Elkészült a 2023-as falinaptár, amit idén is a “Négy évszak az erdőben” c. fotópályázatra beküldött képekből állítottak össze. A számos csodálatos fotó közül sosem egyszerű feladat kiválasztani azt a tizenhármat, ami a falinaptárunkat díszíti – olvasható a cég honlapján. 2022. december 9-ig rendelhető meg a turizmus@mecsekerdo.hu e-mail címen. A átvételre kizárólag személyesen a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában ill. az erdészeteken (Pécs-Árpádtető, Sásd, Sellye, Pécsvárad, Szigetvár) lesz lehetőség.

todaynovember 24, 2022 13


0%