Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Miss Bee

todaydecember 6, 2022 42

Háttér
share close

A Sztártitkok stúdiójába ezúttal Somorjai Ilona, azaz Miss Bee érkezett, aki Ricky pályatársa, régi jó barátja. Így Rickynek nem nagyon kellett unszolnia, hogy egy igazi nagy titkot osszon meg vele és a hallgatókkal.

– Most egy igazi retro pletyka következik. Sok évvel ezelőtt én aerobikot tartottam a Feneketlen tónál egy edzőteremben. A Shygysból Csordás Levente, azaz J. D. odajárt edzeni a terembe. Egy alkalommal otthon néztem a zenecsatornát, ami akkoriban volt, és egyszer csak megláttam egy férfi istent a szikla tetején, és ráadásul nagyon jól énekelt. J. D-nek volt akkor egy rockos zenekara, a Slam. Megláttam, és rádöbbentem, hogy ez a srác oda jár edzeni hozzánk. Mi se kellett több nekem, minthogy addig oldalaztam, amíg megismerkedtem vele, és elkezdtünk járni egymással. Nekem időközben elindult a Bestiák, és nem sokkal utána jött a producerünk, Kozsó ötlete, hogy összerakna egy fiú csapatot is. Mivel Levente zenekarának nem úgy alakult az útja, ahogy szerették volna, így volt szabad kapacitása. Beajánlottam őt, és ez sikerült is. Így lett Levente a Shygys tagja.

Hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok adását ezúttal is, és további érdekességeket tudhattok meg Bee-ről! 

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok /Udvardi Csilla 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Elkészült a legújabb kisműhold a Műegyetemen

Elkészült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kutatóinak legújabb kisműholdja, az MRC-100, amely a Föld körüli elektroszmogot vizsgálja majd. Az űreszközt a tervek szerint 2023 májusában bocsátják fel az űrbe. A kisműhold három év alatt készült el a BME Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszék oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak együttműködésében. Nevét a Műegyetemi Rádió Club tiszteletére kapta, amely 2024-ben lesz százéves. Az MRC-100 5x5x15 centiméteres méretével a SMOG-sorozat legnagyobb méretű […]

todaydecember 6, 2022 45


0%