Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok Gyémánt Valentinnal

todayjanuár 12, 2023 8

Háttér
share close

Ricky vendége e héten a zenész dinasztiából származó Gyémánt Valentin, akit már 8 éves korában megfertőzött a zene, ekkor kapta ugyanis az első gitárját. Valentin mesélt zenei tanulmányairól, első zenekaráról, családjáról, és arról, hogy vannak-e titkai.

– A szituáció vagy a környezet határozza meg, de általában nyitott vagyok. A művészkörnyezetben vagy a családi környezetben nyilván bizalmasabb az ember. De a magánéletemet annyira nem szeretem kiteregetni, mert kell valamifajta nyugalom, hogy ne szolgáltasd ki magad teljesen, másrészt meg, ha párkapcsolatról vagy hasonlóról beszélünk, akkor azzal védem azt az embert, aki egyébként kívülálló ebben a dologban. Így persze vannak titkaim.

– Igyekszem olyan embernek mutatkozni, hogy magabiztos vagyok, laza, és amikor kell, akkor odateszem magam. De azt kevesen tudják, tényleg csak a zenésztársaim, vagy a hozzám legközelebb állók, hogy én nagyon sokat dilemmázok, szorongok dolgokon. Nem károsan szorongok, hanem önmagamnak magasra szoktam tenni a mércét, és ezért az a célom, hogy lehetőség szerint minőséget próbáljak adni minden szituációban, és ezen nagyon sokat kattogok. Ezek a kattogások el szoktak menni ökörségekbe, például, hogy azt a ruhát veszem fel, mert az volt rajtam akkor, amikor akkora sikerem volt. És akkor az egy sikert hozó ruha. Ilyen ökörségeim vannak, és néha már magamon nevetek. Van bennem egy ilyen, hogy meg akarok mindenáron felelni.

Hallgasd a héten is a Médiaválogatott Sztártitkok műsorát! Tarts velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Interjú Szommer Tímeával

A Mex Rádióban elhangzott interjú. Vendégünk: Szommer Tímea A kérdező: Lantai Tamás "Mex"! A könyvről itt olvashatsz: https://szommerkonyvelo.hu További érdekes interjúk minden héten Mex Rádióban: https://mexradio.hu https://youtu.be/Yf9w3B01bhU  

todayjanuár 12, 2023 4


0%