Események

Magyar kép is van a legviccesebb természetfotós verseny döntősei között

todayoktóber 24, 2022 32

Háttér
share close

A végénél jár a világ legszórakoztatóbb fotós versenye.  Ugró mókus, kacsintó bagoly, majomviadal és sértődött pingvin is van a Comedy Wildlife Awards nevű verseny döntős képei között.  A legviccesebb természetfotó díját Tom Sullam és Paul Joynson-Hicks természetfotós annak idején azért alapították, hogy felhívják a figyelmet a vadon élő állatok védelmére.  A fotósok a világ minden tájáról pályázhattak olyan felvételekkel, amelyen az állatok valamilyen „emberi” érzelmet fejeznek ki. 

A 40 döntős fotó között megtalálható Ambrus Tímea Repülés helyett inkább ugrok című fotója is. A képre november 27-ig lehet a comedywildlifephoto.com oldalon, a közönségdíjas nyereménye 500 font – írja az rtl.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Motorosbarát szalagkorlát épül a mánfai szerpentinen

Szinte minden hétre jut egy baleset a környéken, de a beruházással remélhetőleg biztonságosabbá válik a szakasz a közlekedők, főként a motorosok számára. Motorosbarát szalagkorlátot telepítenek a 66-os főúton Mánfa térségében a HUMDA Zrt. és Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös beruházásában – tájékoztatta a pecsma.hu-t a közútkezelő. Mint írják, a fejlesztés célja a közlekedésbiztonság növelése. Ugyan a közútkezelő közleményében ez nem szerepelt, a szalagkorlát kialakításában a Dél-Dunántúli Motoros Egyesületnek elvitathatatlan szerepe van. […]

todayoktóber 24, 2022 9


0%