Események

Kolorádó Fesztivál – La Femme-, Surgeon- és Beton.Hofi-koncert is lesz

todaydecember 7, 2022 6

Háttér
share close

Hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben, a most bejelentett első nevek között vannak nemzetközi szinten jegyzett előadók, számos hazai kedvenc, előremutató klubzenészek és világzene is – közölték a szervezők az MTI-vel.
A rendezvény helyszíne Nagykovácsi mellett, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban van, a 2023-as fesztivál a tervek szerint június 28-tól július 1-ig tart.
Mint írták, a műfaji korlátok nélküli francia popcsapat, a La Femme a Spanyolországban és Mexikóban töltött évek után a flamencóval és a spanyol dalszövegekkel is kacérkodik, ezt fogja bemutatni Adyligeten is.
A hazai könnyűzenei felhozatalból biztosan fellép az idei év egyik legnagyobb berobbanását produkáló rapper, Beton.Hofi, az Analog Balaton elektropop duó, a folk-punk energiabomba Bohemian Betyars, a sokadik reneszánszát élő Bëlga és az ifjú titán Pogány Induló. A listát erősíti a fesztiválozók számára már jól ismert Deva, az Elefánt, a Mordái és a Fláre Beás.

A nemzetközi klubzenei színtér képviseletében több mint tíz év után tér vissza Magyarországra a brit ős-techno sztár Surgeon, a gyorsabb, újvonalas technót kedvelőknek jó hír D.Dan első magyarországi fesztiválfellépése, az elmélyültséget keresők pedig Claudio PRC maratoni szettjében merülhetnek el.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

A szigetvári Tinódi az első Allergia Képzett Iskola Magyarországon

Dr. Papp Gábor csecsemő és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász, az Allergia Képzett Iskola (AKI) program alapítója ünnepélyes keretek között adta át a Dél-Zselic Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola részére az AKI táblát, amely azt szimbolizálja, hogy az intézmény Allergia Képzetté vált. Az egy éve Szigetvárról induló kezdeményezés fő célja, hogy hogy az oktatási-nevelési intézményekben felkészült pedagógusok garantálják az ételallergiás gyermekek biztonságát. Az AKI program lehetőséget nyújt az intézmények dolgozói számára, hogy képzések […]

todaydecember 7, 2022 2


0%