Archívum

Kétfelé szakadás – Interjú Varga Istvánnal a Nyers séffel

todayszeptember 15, 2022 17

Háttér
share close

Hétvégén Csak a Mentes Őszi Fesztivál és Spartan Academy Karrier és nyílt nap, Istvánnak nem fog gondot okozni, hogy mindkét helyen ott legyen.

Szombaton II. Spartan Academy Karrier és nyílt nap, ahol 20 spartan edzés, 8 szakmai előadás, 30 profi oktató és megannyi más program vár még mindenkit.

Hölgyeim figyelem! Vasárnap Csak a Mentes Őszi Fesztivál ’22 – Minden mentes egy helyen, itt Csak pasik a konyhában workshop is lesz. Lesz például a már sokat emlegetett szuperfoodos energiagolyó is és megannyi finomabbnál finomabb vegán és vega falat is, amiket lehet kóstolni.

Érdemes kilátogatni mindkét rendezvényre ha kíváncsiak vagytok egy kicsit bővebben mi vár rátok hallgassátok meg az interjút is!

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

vonat

Események

Különleges retró vonatok érkeznek Pécsre szeptember közepén

A nagy sikerű hatvani és balatoni retró hétvégék után, szeptember 17-én és 18-án, idén utoljára Pécs térségében utazhatnak a vasútbarátok múltidéző vonatokkal, ahol korabeli mozdonyok és a hozzájuk tartozó személykocsik állnak forgalomba. A bama.hu cikke szerint valamennyi Baranya megyei vasútvonalon megjelennek a régi korokat idéző autentikus szerelvények. Számos újdonsággal is találkozhatnak az utasok, például BCmottal és M43-as Kisdácsiával, de emellett forgalomba áll a nemrég felújított M41 2112 pályaszámú, retró festésű […]

todayszeptember 14, 2022 11


0%