Híreinkből

Jótett helyébe… Az Y cégcsoport ismét támogatta Sásdot

todaydecember 20, 2022 39

Háttér
share close

Horváth Lajos, az Y cégcsoport vezetője csaknem 1.000.000 forint működési támogatást nyújtott Sásd Város Önkormányzatának, miután értesült róla, hogy Jusztinger János lemondott kéthavi polgármesteri juttatásáról a nehéz gazdasági helyzetre figyelemmel.

Erről a polgármester Facebook oldalán számolt be.

Hálás szívvel mondok köszönetet cégvezető úrnak, akinek 30 éve Sásdról induló vállalkozása mára az agrárium világának országosan is meghatározó szereplője lett, de sosem feledte a gyökereit, s jelenleg is sásdi székhellyel működik. Városunkat nem csupán az általa fizetett iparűzési adón keresztül támogatja, igazi mecénásként számíthattunk rá már eddig is számos alkalommal. Azt gondolom, hogy e kifordult világunknak nagyon sok hozzá hasonló jótevőre lenne szüksége, hálás köszönet az egész város nevében! – olvasható a bejegyzésben.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

A munkaerő a legfontosabb erőforrás, vigyázzunk rá!

A csapatépítés segít elkerülni, feldolgozni a konfliktust, erősíti a bizalmat és a jó közérzetet Az elmúlt két év nem tett jót a munkahelyi kollektíváknak. A Covid, és azzal együtt a home office elterjedése megritkította a személyes találkozások számát, ami növelte a távolságot a munkatársak között. Bár ezt az időszakot szerencsére már magunk mögött hagytuk, korántsem mondhatjuk azt, hogy minden visszaállt a normál kerékvágásba. Talán nem is fog. Mindemellett soha nem […]

todaydecember 19, 2022 15


0%