Archívum

Jótékonysági interjú Nagy Julianna közös képviselővel

todaynovember 7, 2022 313

Háttér
share close

Június 26.-án délben, a Budapest IX. kerületi Osztag utca 15. szám alatti sorházban 17 család éppen az ebédjéhez készülődött. Békés, nyugodt, nyári vasárnapnak tűnt, mígnem hirtelen elkezdtek kiabálni az utcán, hogy TŰZ van!

Fél órán belül kiköltöztették a lakókat, a ház tetőszerkezete teljesen leégett -az oltáskor pedig minden lakás teljesen leázott, festés, burkolatok, vezetékek, gépek, bútorok váltak használhatatlanná. Sokaknak élete munkája veszett oda. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy nem a leggazdagabb emberek lakják, közülük több családot most a hajléktalanság fenyeget. A ház most állapodik meg a kivitelezővel, a biztosító részlegesen téríti a kárt. A lakók döntő többsége nem sok önerővel tud hozzájárulni a felújításhoz, így még hiányzik egy komoly összeg.

Ha Neked van lehetőséged, kérlek tisztelettel, hogy segítsd, támogasd társasházat. Már 10-20 ezer forint is segítség lehet ebben a helyzetben, egy-két nagyobb összegű támogatás pedig akár a hajléktalanság rémétől mentheti meg a lakókat.

A társasház számlaszáma: Budapest, Osztag utca 15. társasház – OTP Bank, 11709002-20124513;

Közös képviselő: Nagy Julianna, Unit-Help Bt.

Forrás: Vittinger László, Nagy Julianna

 

Amennyiben cégként támogatnád az ingatlan felújítását, úgy a támogatott összeget nálunk lereklámozhatod! Bővebb információért keresd Lantai Tamást a + 30 20 / 528 55 77 számon!

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Jónak lenni jó! – Két hét alatt tízmillió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági akcióján

A Jónak lenni jó! kampánnyal idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-t. Mint a közleményben kiemelik, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata. A szervezet tevékenységét több módon lehet segíteni, 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával […]

todaynovember 6, 2022 27


0%