Események

Jótékonysági hangverseny a Győri Filharmonikus Zenekar művészeivel

todayoktóber 14, 2022 10

Háttér
share close

A Fehér Bot Nemzetközi Világnapja alkalmából az Első Győri Lions Klub jótékonysági hangversenyt szervez október 17-én, hétfőn 18 órakor az Evangélikus Öregtemplomban.

A nemzetközi nap célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a vakok és gyengén látók sajátos helyzetére, segítve a társadalomba való beilleszkedésüket. E jótékony ügyet támogatja a Győri Filharmonikus Zenekar is, a társulat művészei Mozart, Corelli, Maurer, Nagle és Morricone műveivel készülnek erre az ünnepi estére.

A jótékonysági koncertre a javasolt támogatás/hozzájárulás 5.000 forint. Jegyeiket a Richter Terem jegypénztárában és a Hatos Nyelviskolában, valamint a hangverseny kezdete előtt 1 órával a koncerthelyszínen vásárolhatják meg.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Kiállítás: Baranyai miliők az 1980-as években

Egy eddig soha nem látott és publikált fényképgyűjtemény látható a Sásdi Közösségi Házban, mely 12 tematikus molinón kíván bepillantást nyújtani a korszak vidéki mindennapjaiba. Beremend, Bükkösd, Cserdi, Dinnyeberki, Helesfa, Egerág, Kémes, Kiskassa, Kistótfalu, Pécsdevecser, Peterd, Sásd, Újpetre, Vokány „felszabadulást” követő évtizedek során megvalósult fejlődését, átalakulását mutatja be: - Falvak látképei, utcaképek, lakóházak, boltok, kulturális és egészségügyi intézmények, egyházi épületek, emlékművek. - A településeken élő, dolgozó, tanuló, ingázó, szórakozó gyerekeket és […]

todayoktóber 14, 2022 16


0%