Események

Jelentős összeg jött össze az RTL és az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtő műsorában

todaydecember 27, 2022 2

Háttér
share close

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, folytatva a korábbi évek hagyományát,  az RTL 11. alkalommal, 2022-ben is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtéséhez és december 23-án a Fókusz című műsor különkiadással jelentkezett.

Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatta be az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkáját, és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hajléktalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adnak. A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez a segítséghez járult hozzá a Fókusz különkiadásával.

A jótékonysági különkiadás ideje alatt a Fókusz nézői összesen 43 millió forintot adományoztak hívásukkal vagy SMS-ükkel a segélyszervezetnek. Ezt az összeget az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki, ezzel is támogatva a Segélyszervezeten keresztül a rászorulókat, derül ki az RTL közleményéből.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Új, év végi pályázati döntésekről számolt be Sásd polgármestere

Karácsonyi ajándék Sásdnak. Előkészítettünk, pályáztunk, nyertünk. Sokat. Nagyon sokat - írta Jusztinger János Facebook bejegyzésében: forint 250 millió forintból építhetünk a bölcsőde melletti telken orvosi centrumot. Így hosszú évtizedek után végre újra lesz Sásdnak saját tulajdonú, a háziorvosi praxisoknak helyet adó és fogorvosi rendelője. forint 100 millió forintot szociális infrastruktúra fejlesztésre fordíthatunk. A Családsegítő Központunk új épületbe költözhet, új eszközöket, többek között két új kisbuszt vásárolhatunk a közétkeztetési feladataink ellátására. […]

todaydecember 27, 2022 2


0%