Híreinkből

Ismét online nyílt napokat tart a pécsi bölcsészkar

todayjanuár 8, 2023 12

Háttér
share close

A sorozat januárban veszi kezdetét, és négy alkalommal várja a bölcsészet- és társadalomtudományok iránt érdeklődőket.

Első alkalommal, január 17-én az anglisztika, a germanisztika, a szlavisztika és az újlatin szakokkal szimpatizálóknak tartanak tájékoztatást. Január 24-én a pszichológia, a szociális munka, a pedagógia, a romológia és a szociológia képzések iránt érdeklődőket várják a virtuális nyílt napra. Január 31-én a történelem, a régészet, a néprajz, a magyar, a tanárképzés és a szabadbölcsészet szakokról adnak információt. Az utolsó alkalomra február 7-én kerül sor, ahol a nemzetközi tanulmányok, a politikatudomány, a kommunikáció, a közösségszervezés és az informatikus könyvtáros képzések kerülnek terítékre.

A tájékoztatókat a ZOOM-on rendezik meg A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az érdeklődők a PTE BTK weboldalán tudnak megtenni.

Fotó: wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Új csuklós trolibuszok érkeznek Budapestre

Januárban tíz új Solaris-Skoda Trollino 18 típusú csuklós trolibusz áll forgalomba a fővárosban - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t. A korszerű, alacsony padlós trolibuszok annak a 48 járműből álló flottának a darabjai, amelyek szinte még 2014-es áron kerülnek a fővárosba - tudatták a közleményben. A járművek Csehországból, Plzenből érkeznek Budapestre, a sikeres tesztek után a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és 82A vonalon utazhatnak […]

todayjanuár 8, 2023 5


0%