Archívum

Interjú Bakai Zsókával a fÉNyKÉPezés workshop kapcsán

todaynovember 13, 2022 77 1

Háttér
share close

Bakai Zsóka életének szerves része az önismeret és ennek átadása mindenki felé. Szenvedélye immár 10 éve hivatása is lett, önismereti coachként segít ma már minden hozzáforduló embernek.

Halász Judittal portréfotóssal készült interjúban, már egy kis betekintést lehetett nyerni mi is készül pontosan pár napon belül, most pedig Bakai Zsókával beszélgettünk.

November 16-án egy egész napos önismereti workshopon vehetünk részt, de ez eltér a megszokottól, ugyanis Judit úgy mutat be a kameráján keresztül mindenkit saját magának, hogy önbizalommal telve és mosolyogva megy haza. Zsóka pedig játékokkal készül és vicces feladványokkal, így garantált a nevetés is.

Bakai Zsókának ez nem szimplán egy munka, hanem hivatás, hisz nem feladatot ad, hanem utat mutat, megnyitja a korfontzóna határait és biztat mindenkit, hogy merje elhagyni.

A workshopra jelentkezni ezen a linken lehet, Halász Judittal készült interjút is visszahallgathatjátok, Zsókával készült pedig lent érhető el.

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Kétezer éves bronzszobrokat találtak Olaszországban

Kéttucat kiváló állapotban fennmaradt kincset találtak a toszkánai San Casciano dei Bagni-ban, a római isteneket – köztük Apollót – ábrázoló bronzszobrok némelyike közel egy méter magas – számolt be a hvg.hu. Az egykori fürdő helyén talált tárgyakat, melyeket valószínűleg helyi kézművesek készítették mintegy 2300 évvel ezelőtt, eddig iszap és termálvíz takarta. A tudósok latin és etruszk nyelvű feliratokat is találtak, amely szerintük jól mutatja be az ókori Olaszországban jelen lévő kevert […]

todaynovember 12, 2022 24


0%