Események

Idén sem marad el Sásdon az év végi ajándékcsomag osztás

todaydecember 2, 2022 7

Háttér
share close


Jusztinger János polgármester Facebook oldalán számolt be róla, hogy december 3-án 200 ajándékcsomaggal érkezik a nagyszakállú fél millió forint értékben a Német és a Roma Nemzetiségi Önkormányzattal együttműködésben.
A rászorulók részére a Roma Nemzetiségi Önkormányzattal és a Magyar Vöröskereszttel együttműködve december 16-án, 17-én és 18-án osztanak csomagokat. 270 csomag kerül kiosztásra egyenként 10 ezer forint értékben, tehát összesen 2,7 millió forinttal segítik a szociálisan rászorulókat az év végén.
Amint az évben már több alkalommal, a Családsegítő Központ is rendszeres csomagosztással segíti a családokat ebben a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben.
A pályázaton elnyert 220 m3 szociális tűzifa kiosztása is hamarosan megkezdődik – zárta bejegyzését a polgármester.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

97 éves a magyar rádiózás

97 éve gondoltak egy nagyot és úgy döntöttek, hogy jogalapot szolgáltatnak a rendszeres rádiózásnak. Ezt a jogi alapot az 1925. november 10-ei rádiórendelet szolgáltatta. Kezdetben a rádióadás technikai hátterét, vagyis az adóállomásokat és műszaki berendezéseket, erősítőket és magát a komplett stúdiókat a Magyar Királyi Posta biztosította. Akkoriban még nem voltak nyílt pályázatok, sőt semmilyen, a műsorokat - amik persze nem egész nap szóltak a Telefonhírmondó Részvénytársaság készítette. A kezdetben heti […]

todaydecember 1, 2022 17


0%