Események

Idén is vár a pécsi Zoo, december 17-én ünneplik az állatok karácsonyát!

todaydecember 13, 2022 8

Háttér
share close

Sok éves hagyomány a pécsi állatkertnél, hogy karácsony alkalmából a gondozók meglepetéssel készülnek a kifutók lakóinak. Természetesen a zoo kedvencei nem játékkonzolt, építőkockát, vagy épp rongybabát kapnak: nekik való finomságokkal feldíszített fenyőfákkal, ajándékfalatokat rejtő dobozokkal dobják fel a napjukat – írja a pecsma.hu.

December 17-én a látogatók az állatkerti dolgozókkal közösen díszíthetik fel a kedvenc zoo-lakóiknak szánt karácsonyfákat, majd szemtanúi lehetnek az ajándékozásnak is. Emellett még ezen a napon is leadhatjuk adományunkat, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Dunántúli Regionális Központja juttat el rászorulókhoz.

Ja és el ne felejtsük: érdemes minden sarokba bekukkantani, hiszen egészen a szeretet ünnepéig meglepetések várnak!

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Magyarországra is megérkezik az Instagram régóta hiányzó szolgáltatása

Aki rendszeresen pörgeti az Instagramot, gyakran találkozhat "Az Instagram Music ebben a régióban nem elérhető" hibaüzenettel, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás hiánya miatt csak hang nélkül nézhetjük az Instagram Musicból származó zenékkel ellátott anyagokat. A kellemetlenség mögött a magyar Artisjus és a Meta jogvitája áll: az előbbi nem volt megelégedve az Instagramot üzemeltető cég által közölt adatok részletességével, ezért az utóbbi nem kerített sort az Instagram Music helyi bevezetésére. […]

todaydecember 12, 2022 9


0%