Híreinkből

Hegyháti ösztöndíj pályázat

todayoktóber 4, 2022 13

Háttér
share close

ösztöndíj

A nehéz gazdasági helyzetben Sásd Város Önkormányzata úgy is támogatni kívánja a sásdi családokat, hogy

a 14. életévüket betöltött nappali tagozatos középiskolai tanulók és felsőoktatási hallgatók 10 hónapon át havi 5-25 ezer forintos ösztöndíj összegre pályázhatnak, amennyiben a gyermek taníttatása anyagi terhet jelent.

Különösen várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik tanulmányi eredményük vagy más, a helyi közösség számára értéket képviselő területen (pl. művészet, sport, zene, tánc, példamutató viselkedés stb.) nyújtott teljesítményük alapján ösztöndíj támogatásra érdemesek.

A most kezdődött tanévben szeptembertől 10 hónapra nyújtanak támogatást. 2022. október 25-ig lehet benyújtani pályázatot a sasd.hu oldalon elérhető adatlap és mellékletei benyújtásával a Sásdi Közös Önkormányzati Hivatalban.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

szemét

Híreinkből

Évi 245 ezer tonna élelmiszert feleslegesen vásárolnak meg a magyarok

450 ezer ember ehetne egy éven át annyi kajából, amennyit feleslegesen vásárolnak meg a magyarok Szeptember 29. az élelmiszerveszteséggel és -pazarlással kapcsolatos tudatosság nemzetközi napja. Ennek kapcsán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja 2016 óta követi nyomon a magyar lakosság élelmiszerpazarlását. Az első, 2016-os adatok szerint a magyarok fejenként 65,5 kilogramm élelmiszerhulladékot termeltek évente, amelynek mintegy fele, 33,1 kilogramm volt a tényleges pazarlás, vagyis a feleslegesen kidobott élelmiszerek […]

todayoktóber 4, 2022 6


0%