Archívum

Hamarosan indul az Ennio Morricone emlékturné: Budapestre is ellátogatnak

todayoktóber 17, 2022 10

Háttér
share close

November 5-éTokióban veszi kezdetéaz Oscar-, Grammy- étszeres Golden Globe-jas olasz zeneszerző, Ennio Morricone tiszteletére trehozott koncertturné. mester családja által szervezett ézenészbarátait, egykori munkatársait is felvonultató nleges koncertsorozatot vilászámos pontja mellett Budapesten is meghallgathatjámajd az érdeklők.

Ennio Morricone bb mint 500 kottát írt film- éiparnak, valamint bb mint 100 komplett zeneművet komponált. 2014 é2019 tt 111 koncertet adott csak Euróban, bb mint 800 000 nsének. Ennio Morricone 2019-ben, zvetlenüszínpadtóvaló visszavonulása utákezdett el dolgozni egy vadonatúkoncertprodukción, amelyben legnagyobb klasszikus filmjeit elevenítette volna fel. nagyszabású, tványos produkciószimfonikus zenekar, rus illetve fia, Andrea Morricone vezénylével mutattávolna be. 2020-as ézepére fejezte be az úsor terveit, azonban koncertet nem élhette meg. 2020. lius 6-áEnnio Morricone 91 éves korában sajnos elhunyt.

Az Oscar-, Grammy- étszeres Golden Globe-jas olasz zeneszerző családja nem hagyta, hogy produkció feledéhomályába merüljön é2022-ben turné keretébelüszínpadra állítja koncertet. magyar rajongók, 2022. december 18-á20 órakor Papp szló Budapest Sportaréban élvezhetik Ennio Morricone emlékműsorát, melyet fia, Andrea Morricone fog vezényelni. zenei élmények mellett soha nem tott felvételek is bemutatásra kerülnek Maestro-munka, illetve interjúzben.

sok kiváló producerből ésortervezől álló csapat nagyon keményen dolgozik sor számos elemének glegesín. majdnem minden szen áll, éalig rom, hogy show gre életre keljen ny lva Japánban, ahol megnyitjuk turnét. Nagyon izgatott vagyok! Évekkel ezelőtt kezdtünk el dolgozni ezen soron, apámmal együtt, amikor g élt. Megtiszteltetés éegyben lyen megindító élmény lesz apámra éfenomenális zenére emlékezni egy teljes szimfonikus zenekar érus vezetével. Az elmúlt napokban nagyon koncentráltam, éazon dolgoztam, hogy legjobb formába hozzam magam koncertekre. szen állok, énagyon rom, hogy apámat rajongóival együtt ünnepelhessem szerte világon” – nyilatkozta mester fia, Andrea Morricone.

ismert dallamokat Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar ébb mint 50 énekesből álló Kodály Filharmónia debreceni rusa szólaltatja meg. rus jelenléte produkcióban 2014-re nyúlik vissza, ugyanis magyar Green Stage Production akkor rte fel őket előszőamikor maestroval, Ennio Morricone-val turnéztak.

koncert itthoni szervezőGreen Stage Production éMultimedia Organisation.

Green Stage Production mottója:”ldünk delme tudatos lunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadámegvalóhoz szükséges energiafelhasznáadataibókiszátjuk az adott események ökológiai bnyomát, hogy ezen szások eredményeként annyi t ültessünk hazánkban, amely keletkezett ökológiai bnyomot ellensúlyozni pes”.

Jegyek kaphatóittilletve Tex országos jegyirodáiban.

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Másnap – A Continoom új dalában Bruti hozza a formáját

Megvan az az érzés, amikor csak "EGY" sörre mész le a kedvenc helyedre, és csak hajnalban érsz haza jól elázva? Amit már sokan átéltünk, most a Continoom zenekar dalba öntötte, aminek most megjelent videoklipjében Bruti, az ismert humorista kapta a főszerepet. A forgatásról Schrott Péter, a banda énekese mesélt: a zene.hu-nak: "Brutival együtt dolgozni hatalmas élmény volt. A forgatáson dőltünk a nevetéstől. Nem csak humoristának, de színésznek is nagyon bevált. […]

todayoktóber 16, 2022 30


0%