Események

Dolly Parton bánja, hogy 2045-ig időkapszulában lesz egy dala

todaydecember 25, 2022 6

Háttér
share close

A 24.hu cikke szerint Kelly Clarkson talkshow-jában vendégeskedett Dolly Parton countryénekesnő. Parton azt mondja, van egy remek dala, amit azonban elzártak egy időkapszulába, amit majd csak 2045-ben lehet kibontani. Az énekesnő legszívesebben kiásná a föld alól a szerzeményt, már csak amiatt is, mert 99 éves lesz, amikor kibonthatják.

Lehet, hogy itt leszek még, lehet, hogy nem. De nem tudom, kinek a rohadt ötlete volt ez. Nem is számoltak azzal, hogy ott leszek majd! – mondta felháborodva Parton.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Múlt, jövő, minőség – Pécs legújabb négycsillagos szállodája, a Palatinus Boutique Hotel

Az utolsó simításokat végzik a volt Aranyhajó Fogadó épületén, amelyet gyakorlatilag teljesen újjáépített az ingatlan új tulajdonosa. Czéh-Tóth Márk nyilvános sajtóbejáráson mutatta be az immár Palatinus Boutique Hotel nevet viselő szállodát, amely Pécs legújabb, négycsillagos hotelje – írja a pecsaktual.hu. A sajtótájékoztatón kiderült, több száz éves épületről van szó, amely a 17. század óta szálláshelyként működik, a korabeli térképeken is ez szerepel. Írásos feljegyzések pedig 1802 óta ismertek, ahol már […]

todaydecember 25, 2022 14


0%