Archívum

Dj. Szatmári – Sásdi ősz közeleg

todayszeptember 8, 2022 30

Háttér
share close

Sásdi ősz – Városnapok címmel megrendezésre kerül szeptember 10. egy szuper családi nap, ahova a Mex Rádió is kitelepül, ennek kapcsán beszélgetett Lantai Tamás „Mex” Szatmári Istvánnal, vagyis Dj. Szatmárival.

Lassan vége a nyárnak, a folyamatos buli igencsak megdolgoztatja az előadókat, nincs ezzel másképp Dj. Szatmári sem, aki szombatonként 4-5 helyen is fellép, de ez a szakma ilyen. A mai napig teljes gőzzel és odaadással készül minden fellépésre.

A nyár a fellépések kirándulásokkal telt, mert az 5 éves trónörökös igencsak energiabomba, úgy néz ki szülők megtalálták a tökéletes egyensúlyt a család és a munka között.

Nagyon nehéz munka elé, így néztünk év elején, mert nyilván ezt a hangot, ezt a hangkaraktert pótolni nem lehet. Ilyen nincs az országban és nem is lesz és nem is ez volt a cél, hogy ezt a hangkaraktert pótoljuk, mert egyébként akkor nem is tudtuk volna ezt folytatni.”

Dj. Szatmári oldalán Szakos Andreát láthatjuk majd Sásdon is, ahogy idén eddig mindenhol. Szuper fogadtatással telt az időszak, mert kiváló hangja van Andinak, ami mellé kiváló mozgás és kisugárzás is társul.

Én azt szerettem volna ha ezek a dalok ugyanúgy élőben, mellettem egy női vokállal megszólaltak volna, mint az elmúlt 17 évben. (…) Szerintem jó úton járunk Andival.”

Nagy szeretettel várunk mindenkit Sásdon szeptember 10-én!

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Mexclusive – Betty Love

Igazán kivételes interjú kerül a Mex Rádió csatornájára, hiszen Betty Love interjút adott Lantai Tamás „Mex” részére, amit itt is köszönünk neki!   Betty Love életének mindig is kiemelkedő része volt az önfejlesztés, tudatosság. Fiatalabb korában indult el ezen az úton és nagyon jól tette, mert sok mindenen segítette át. Az emberi lélek, az ok-okozat összefüggés magával vitte, majd asztrológiában találta meg a saját útját.   „Az első igazán nagy […]

todayszeptember 8, 2022 36 1


0%